Ruilen en retourneren bij Eros Online

Bij Eros Online heb je recht om je artikelen tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, indien de verzegeling of verpakking van het artikel niet verbroken is. In deze tijd heb je de mogelijkheid om te beslissen of je het product wel of niet houdt. Wil je het artikel retour sturen? Dan heb je na bekendmaking van herroeping nog 14 dagen om de artikelen retour te sturen naar Erotiek Nederland. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourzenden van het artikel is voor eigen rekening.

Wanneer mag ik een artikel retourneren?

Je mag een artikel retourneren als het nog in de verpakking zit. Dit houdt in dat, indien het verzegeld of geseald is, deze niet verbroken is. Het artikel moet in originele staat verkeren. Ook mag het artikel niet gebruikt zijn. Ten slotte moet het product compleet worden teruggestuurd.

Welke artikelen mag ik niet retourneren?

Indien de verpakking van het artikel is opengemaakt (Niet meer geseald, zonder zegel, open) , mag het wegens hygiëne niet meer worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende artikelen:

– Pruiken
– Slips en strings
– Catsuits
– Panty’s en kousen
– Tepelversiering
– Intieme seksspeeltjes (voor onder andere genitaal en anaal gebruik)

De volgende artikelen mogen nooit geretourneerd worden

– Condooms, glijmiddelen, crèmes en tabletten (drogisterij artikelen)

Wat moet ik doen als mijn artikel defect of kapot is?

Als het artikel defect of kapot is, dan dien je het binnen 14 dagen aan te geven. Dit kun je doen door ons een mail te sturen: info@erosonline.nl
Maak je niet binnen 14 dagen bekend dat het artikel defect of kapot is, dan heb je geen recht meer op herroeping van het product. Goed om te benoemen is Eros Online niet aansprakelijk is voor het volgende:

– Beschadiging door slordigheid
– Beschadiging door verkeerd gebruik van het product
– Slijtage door normaal gebruik

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag teruggestort? 

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na betekenisgeving van herroeping teruggestort. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Je krijg bij herroeping het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het retour zenden van het artikel is voor eigen rekening.

Tot welk moment kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt de bestelling annuleren tot het moment dat het pakket verzonden is. Wil je toch je bestelling annuleren? Neem telefonisch contact met ons op:
info@erosonline.nl